Ga naar Homepagina

Vakantievilla Zuid-Frankrijk huren

Een vakantievilla in Zuid-Frankrijk huren?

Vakantievilla Zuid-Frankrijk huren

Wilt u een vakantievilla huren in Zuid-Frankrijk? Wij hebben het ideale huis voor u. Villa Chasanka, genoemd naar onze dochters: Chantal, Sandra en Karin, is gelegen in het dorpje Moissac Bellevue in de Provence. U vindt hier vele bezienswaardigheden en u kunt ongetwijfeld genieten van de prachtige omgeving. U kunt bijvoorbeeld:

  • Zwemmen in het meer van St. Croix
  • Wandelen in het prachtige Gorges du Verdon, ook wel de Grand Canyon du Verdon genoemd. De grootste kloof van Europa!
  • Genieten van een geweldig uitzicht. Op nog geen 50 meter afstand bevindt zich namelijk een 12e eeuws kapel, waar u een zicht heeft van het Esterelgebergte tot aan het St. Baumegebergte.

Kort gezegd, in onze vakantievilla in Zuid-Frankrijk verveelt u zich geen moment!

Zie ook: Vakantievilla Zuid-Frankrijk met prive zwembad Beschikbaarheid

Bezoek de watervallen in Zuid-Frankrijk!

Als u houdt van wandelen en de Franse cultuur dan moet u zeker een bezoekje nemen aan de watervallen van Sillans de Cascade. Op een kleine afstand van Moissac Bellevue bevindt zich het dorpje Sillance. Vanaf de parkeerplaats in Sillance kunt u, in ongeveer 10 minuten, door de olijfgaard naar de watervallen lopen. Overigens kunt u in dit gebied ook heerlijk wandelen, de kinderen kunnen spelen en u kunt er ook picknicken. Wandel naar een aantal uitkijkpunten en bekijk de prachtige natuur en de watervallen. Het water van de rivier heeft een prachtig blauwe kleur en is schitterend om te zien, in onze ogen is dit het mooiste gebied van Zuid-Frankrijk.

Zie ook: Vakantievilla Zuid-Frankrijk met prive zwembad

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op
  • Overdekt terras
  • Privé zwembad
  • Buitendouche
  • Openhaard
  • WiFi
Bekijk de beschikbaarheid >

De indeling van vakantievilla Chasanka

Als u heeft besloten om een vakantievilla bij ons te huren dan heeft u de beschikking over een fantastisch huis. Villa Chasanka heeft namelijk een overdekt terras en een eigen zwembad. Binnen heeft u alles wat u nodig hebt. Op de bovenverdieping bevinden drie slaapkamers, met in elke slaapkamer een 2-persoons boxspring. De keuken op de begane grond is voorzien van kookgelegenheid en ook in de woonkamer kunt u ’s avond heerlijk vertoeven. Drink ’s avonds een lekker glaasje wijn voor de openhaard samen met uw partner en geniet van de avonduren in onze vakantievilla in Zuid-Frankrijk.

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op