Ga naar Homepagina

Vakantievilla Zuid-Frankrijk met privé zwembad

Vind een vakantievilla in Zuid-Frankrijk met een privé zwembad

Vakantievilla Zuid-Frankrijk met prive zwembad

Bent u op zoek naar een vakantievilla in Zuid-Frankrijk? Dan is villa Chasanka wellicht het juiste vakantiehuis voor u. Deze luxueuze villa heeft een privé zwembad en een overdekt terras. U kunt vanaf dit grote en uitgebreide terras:

  • Genieten van een geweldig uitzicht
  • ’s Ochtends lekker ontbijten en ’s avonds genieten van een glaasje wijn
  • De kinderen in de gaten houden die lekker aan het zwemmen zijn in het privé zwembad

Het terras heeft een verbouwing van twee jaar ondergaan en heeft nu een prachtig natuurstenen vloer en beschikt over een mooi zichtbare kapconstructie, gebouwd in een traditionele Franse bouwstijl.

Zie ook: Huis huren Zuid-Frankrijk met zwembad Beschikbaarheid

Wat vinden onze gasten van onze vakantievilla?

Wij hebben inmiddels al vele tevreden gasten gehad in onze vakantievilla. Zo zegt een van onze gasten, Monica en Roy van Santen, over villa Chasanka: ‘’Wat een heerlijk stekje om te vertoeven, rustig maar er is toch genoeg te doen. We zijn zelf een aantal keer naar het St. Croix meer gereden om daar te zwemmen en het was heerlijk. Ook hebben we genoten van het heerlijke klimaat! Voor iemand die op zoek is naar rust en ruimte, maar toch met mogelijkheden om leuke dingen te doen, is dit zeker een aanrader!’’. Bent u geïnteresseerd in het huren van een huis in Zuid-Frankrijk met prive zwembad? Reserveer hier.

Zie ook: Huis huren Zuid-Frankrijk met zwembad

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op
  • Overdekt terras
  • Privé zwembad
  • Buitendouche
  • Openhaard
  • WiFi
Bekijk de beschikbaarheid >

Geniet van de Franse cultuur! Huur een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk

Wilt u genieten van een heerlijk rustige vakantie en de prachtige Bourgondische Franse cultuur? Dat kan met een huis in Zuid-Frankrijk! Huur een vakantiehuis bij ons en geniet van de rust en ruimte met uw partner en kinderen. Bovendien heeft onze villa Chasanka een verwarmd zwembad, dus u kunt heerlijk zwemmen zonder uw vakantieoord te verlaten. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons mailen via info@chasanka.nl of ons contactformulier invullen. Belt u liever? Wij zijn telefonisch te bereiken via 0031 (0) 575 – 46 30 88 of 0031 (0) 6 – 4670 8985.

Contactformulier
Los s.v.p. onderstaande som op